Test

Første såmaskin fra ERTH Engineering i drift hos Teigum

Teigum har satt i gang sin første demomaskin fra ERTH Engineering. Den 3 meter brede direktesåmaskinen for gressproduksjon har høy spiringsprosent og avanserte funksjoner. Maskinen er tilgjengelig for demonstrasjon og leie i Gudbrandsdalen.

Første såmaskin fra ERTH Engineering i drift hos Teigum

Dato

June 18, 2024

Services

Del på

Første såmaskin fra ERTH Engineering i drift hos Teigum

Vi er stolte av å kunngjøre at vår første såmaskin fra ERTH Engineering, basert i Nord-Irland, er nå i drift. Denne demomaskinen, en direktesåmaskin spesielt utviklet for gressproduksjon, har imponert med sin avanserte teknologi og høye spiringsprosent. Utstyrt med torsjonsfjærer, hydraulisk dybdejustering, og et såaggregat fra Kverneland, sikrer maskinen optimal plassering av frøene uten å komprimere jorda.

Med over 90% markedsandel i Irland og betydelig fremgang i Europa, er ERTH Engineering kjent for sin fokus på frøets spiringstidspunkt, noe som ofte gir samme resultater som langt dyrere maskiner. Demomaskinen vår, som er 3 meter bred med en 400 liters såkasse, vil være tilgjengelig for demonstrasjon og leie i Gudbrandsdalen-området.

Ta kontakt for en demonstrasjon eller for å avtale leie av maskinen. Tilsvarende demomaskin er priset til ca. 360.000 kr, inkludert igangkjøring.